top of page

Sun, Mar 26

|

Filmhuis Zevenaar

No One Told Me in Zevenaar - 26 maart 2023

Een observerende documentaire uit de VS over hoe het leven eruit ziet als je net moeder geworden bent. Filmmaker Zulilah Merry zal aanwezig zijn voor een Q&A na de film. Er zijn nog een paar kaartjes beschikbaar. Deze zijn te koop bij de deur. Online kaartverkoop gesloten.

Online kaartverkoop gesloten
Kaartjes te koop bij de deur
No One Told Me in Zevenaar - 26 maart 2023
No One Told Me in Zevenaar - 26 maart 2023

Time & Location

Mar 26, 2023, 2:00 PM – 3:30 PM

Filmhuis Zevenaar, Kerkstraat 27, 6901 AA Zevenaar, Netherlands

About the event

In No One Told Me volgt de filmmaker een net bevallen moeder gedurende de eerste 10 weken van het moederschap, de postpartum periode. Dit is de tijd dat moeder en kind elkaar leren kennen, de tijd dat de hormonen rond razen, de borstvoeding op gang komt, de natuur het overneemt van controle, het lijf heelt en het brein een enorme transformatie ondergaat. Dit is ook de tijd dat de onzekerheid over deze nieuwe rol in het leven in golven over de kersverse moeder spoelt. Bekijk de trailer hier.

Deze periode in het leven van een vrouw is vaak onzichtbaar voor een groot deel van haar omgeving- of in ieder geval de rafelige randjes ervan. No One Told Me laat de mooie en ook de moeilijke momenten zien in een poging de mysterieuze transformatie, die moeders na de bevalling ondergaan, op het scherm te vatten.

De filmmaker Zulilah Merry Zulilah Merry is een Nederlandse documentairemaker die met haar man en twee kinderen in Maine, VS woont. Ze maakte No One Told Me nadat ze zelf moeder werd en zich realiseerde hoe weinig aandacht er is voor de ervaring van de moeder in de periode na de bevalling. Zulilah groeide op in Westervoort.

Deuren open om 13:30 - film start om 14:00

Tickets

Kaartjes kosten 11 Euro. Online kaartverkoop gesloten. Mocht je geen credit card hebben en wel een kaartje willen kopen - stuur dan een mail naar zulilah@merryfilm.com om een kaartje te reserveren. 

www.noonetoldmedocumentary.com

www.instagram.com/noonetoldmedocumentary

www.facebook.com/noonetoldmedocumentary

Bereikbaarheid en parkeren

Auto: parkeerplaats naast het spoor (gratis). Auto mindervaliden: voorterrein Turmac Cultuurfabriek. Navigeer op Kerkstraat 27 te Zevenaar. OV: Filmhuis Zevenaar ligt op ongeveer drie minuten loopafstand van station Zevenaar.

Tickets

  • No One Told Me - Zevenaar

    De prijs voor een kaartje is 12 Dollar (ongeveer 11 Euro).

    $12.00
    Sale ended

Total

$0.00

Share this event

bottom of page